бінокулярні лупи для стоматологів

Індивідуальні бінокулярні лупи для стоматологів

Найбільш частою причиною того, що стоматологи та гігієністи передчасно залишають роботу, є біль та травми, спричинені поганими робочими умовами. На щастя, так більше не повинно бути. Рішення – якісна оптика.

Стоматологічні огляди та лікування вимагають точності, а ваші очі – це основний інструмент. Тому багато стоматологів та гігієністів, як правило, схиляються над пацієнтом, щоб бути достатньо близько, щоб бачити свою роботу. За допомогою бінокулярних стоматологічних луп нарешті можна побачити свою все в найтонших деталях, сидячи у зручному вертикальному робочому положенні. У положенні, яке розслабляє тіло і забезпечує кращу, ергономічну поставу.

Усі збільшувальні бінокулярні лупи від ExamVision розроблені оптиками та індивідуально виготовляють для кожного стоматолога, гігієніста або студента. Персональне рішення ґрунтується на індивідуальному зорі, потребі в збільшенні, а також на фізичному робочому середовищі, такому як робочу відстань або інструменти та обладнання, що є в стоматологічній клініці.

Поліпшуйте робочі умови за допомогою бінокулярних луп

Однією з головних переваг роботи зі збільшувальними лупами, призначеними для стоматологів та гігієністів, є негайне поліпшення робочої постави. Без луп стоматологи та гігієністи, як правило, працюють у згорбленому, незручному положенні, що призводить до хронічного болю у шиї та нижній частині спини.

Додаючи стоматологічні бінокулярні лупи до свого набору інструментів, ваші робочі умови значно покращяться – як у короткій, так і в довгостроковій перспективі.

Індивідуальні лупи для індивідуальних потреб

Наша команда оптиків та висококваліфікованих фахівців допоможе отримати необхідний рівень збільшення для бінокулярних луп. Виходячи з ваших вимог та нашого досвіду, ми допоможемо і налаштуємо ідеальні бінокуляри – рішення, яке унікально підходить для ваших очей, забезпечуючи при цьому чудове ергономічне положення.

В окулярах оправи можна встановити корегувальні лінзи відповідно до рецепту офтальмолога. Дізнайтеся більше про наші оптичні рішення.

Незалежно від рецепту, ми використовуємо лише найкращі доступні лінзи та оптику. Сюди входять покриття для захисту від шкідливого ультрафіолетового світла, зменшення відблисків та надання лінзам стійкості до подряпин і плям.

Збільшення для стоматологічної точності

Вирішальною передумовою виконання сучасних стоматологічних процедур та операційних технік є зір. Звичайно, зір і вік є важливими елементами в цьому питанні, але, маючи правильне оптичне рішення, використання рецептурних лінз, як в оправі так і в бінокулярах є дуже важливим для того, щоб мати хороший зір.

    Належний рівень збільшення допоможе вам краще виконувати всі стоматологічні огляди та процедури, якщо ви стоматолог, гігієніст або студент. Тому ми завжди перевірятимемо ваш зір та фізичне робоче середовище перед виготовленням індивідуальної стоматологічної оптики. Однак загалом для точності в стоматології ми рекомендуємо такі збільшення:

  • Меншого збільшення від 2,3x до 3,3x часто буває достатньо для загальної стоматології, діагностики, екстракції, імплантації, ортодонтії тощо. Гігієністам або студентам-стоматологам рідко потрібні збільшення у своїх лупах вище 3,3x. Частково це пов’язано з тим, що більшість із них віком до 40 років.
  • Вищі збільшення від 3,5x до 6,4x часто підходять для точних робіт з коронками та мостами, композитами, для естетичної стоматології, хірургії пародонту, фінішної перевірки прилягання краю, складної ендодонтії, такої як пошук додаткових каналів, складної діагностики, включаючи горизонтальні та вертикальні переломи та подібні процедури.

Загалом, ми пропонуємо діапазон з 13 збільшень у чотирьох системах бінокулярних луп. Подивіться наш широкий спектр збільшення тут.